Welkom bij bySYLVIA.nl

Beste dames,

Bent u als klant nog niet ingeschreven bij bySYLVIA en wilt u op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen en nieuwste modetrends, gelieve dan het onderstaande formulier in te vullen en dit vervolgens door te sturen. Ik ga u dan informeren omtrent de merken welke wij voeren en u tevens een impressie geven van de collectie, zoals ik deze heb ingekocht. Momenteel ben ik alweer volop bezig met de inkoop en samenstelling van de collectie herfst/winter 2021. Ik weet zeker dat ook deze collectie weer een aangename verrassing zal gaan worden met een aantal nieuwe top labels met hele mooie en exclusieve high-end mode items!

Tevens kunt u na de inschrijving, middels uw persoonlijke wachtwoord, zelf inloggen op de site. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om op elk gewenst moment het saldo van uw persoonlijke waarde cheque in te zien. Na een eventuele aankoop wordt een percentage van deze aankoop aan uw saldo toegevoegd. Middels een mail zullen wij u periodiek informeren, in welke periode u deze waarde cheque kunt komen inwisselen.

Deelnemen aan deze spaarregeling kan uitsluitend na uw inschrijving! Dit i.v.m. de automatisering van het spaarsysteem.

Wij zullen uw inschrijving absoluut niet misbruiken voor het periodiek versturen van reclamemails en/of deze linken aan derden!!

Bedankt voor de inschrijving. Graag nodig ik u uit mijn winkel te komen bezoeken. Een heerlijke espresso/cappuccino of vers kopje thee staat altijd voor u klaar.

Tot dan!

Groetjes Sylvia

@
Kies uw eigen wachtwoord
Herhaal uw wachtwoord