Graag eerst even voorstellen…… mijn naam is Sylvia Koolen.

Na ruim 28 jaren ervaring in de mode, heb ik in augustus 2013 besloten om mijn grote wens te gaan verwezenlijken. Met als resultaat; de opening van mijn eigen winkel bySYLVIA, op vrijdag 25 juli 2014.

Ik vertegenwoordig intussen een exclusieve portfolio van internationale luxe merken, dit in combinatie met dé perfecte locatie, in een historisch pand, met EIGEN PARKEERGELEGENHEID voor de klanten, direct achter de winkel en gelegen in het oude centrum van Roermond.

Mijn missie is een exclusieve, maar ook toegankelijke damesmodezaak c.q. boutique in het hogere segment. Ik heb bewust gekozen voor de naam bySYLVIA , omdat dit exact weergeeft waar ik voor sta. De meeste dames hebben mij door de jaren heen leren kennen als de mode-styliste waar gastvrijheid, persoonlijke aandacht, vrijblijvendheid en eerlijke adviezen absoluut centraal staan. Het monumentale pand met haar schitterende locatie en bijbehorende parkeergelegenheid voor de klanten, midden in het historische centrum van Roermond, sluiten perfect aan bij de exclusiviteit en het hoge service niveau wat ik nastreef.

Ik heb gekozen voor een strak en eigentijds winkelbeeld, waar de diverse merken en actuele modelijnen optimaal gepresenteerd kunnen worden. De stijlvolle winkel biedt u een huiselijke, ongedwongen sfeer en toont een uitgelezen collectie voor de vrouw met stijl, die een voorkeur heeft voor (draagbare) exclusieve mode en dito kwaliteit.

De site toont slechts een voorproefje van het verrassende en high-end modebeeld waar bySYLVIA voor staat. Graag nodig ik u uit om de winkel te komen bezoeken aan de Pollartstraat 19 te Roermond, gelegen naast het Arresthuis en op de hoek van het bekende Munsterplein. Het seizoen herfst/winter 2023 brengt weer hele mooie collecties, van bijzondere labels waaronder NATAN, PESERICO, WINDSOR, LE TRICOT PERUGIA, LUISA CERANO, ANNE CLAIRE en de luxe blouses en tops van ROBERT FRIEDMANN en HERZEN'S. Alles perfect te combineren met de mooie pantalons van SEDUCTIVE en RAFFAELLO ROSSI! Voor een totaal overzicht van onze mode labels verwijs ik u graag naar het onderdeel BRANDS op deze site. U vindt hier informatie omtrent de verschillende merken en een view van haar campagne foto's, welke representatief zijn voor het actuele modebeeld.

"In de afgelopen seizoenen zijn er veel gezellige, emotionele en bijzondere momenten geweest, leuke en interessante mensen ontmoet met een bijzondere smaak. Als dit alles kan en mag samenkomen, zorgt dit voor een hele mooie beleving en leuke herinnering. Mode is hier een onderdeel van. Ik hoop deze positieve ervaringen met u te kunnen blijven delen, waarbij plezier, respect, vertrouwen en emotie mijn toegevoegde waardes zullen zijn."

Graag wil ik hier nogmaals mijn hartelijke dank uitspreken, voor jullie vertrouwen en de gezelligheid samen.

Zoals welbekend staan een heerlijke Italiaanse Espresso, Cappuccino, Flat-White en/of kopje verse thee altijd voor u klaar!

Indien u het niet haalt om tijdens de openingsuren de zaak te komen bezoeken kunt u, gehéél vrijblijvend, met mij een afspraak maken op een tijdstip dat het u wel past. Dit kan 24/7, géén enkel probleem!
TIP: Veel dames hebben, tijdens de vorige Corona-lockdown, voor het eerst een afspraak gemaakt en de persoonlijke styling én rust als heel positief ervaren...!

Tot gauw!

Groetjes Sylvia