Exclusief, casual-chic, mooi én vrouwelijk elegant, heel rijk én toch draagbaar zijn termen die kenmerkend zijn voor de uitgebreide collectie van bySYLVIA - mode en accessoires - te Roermond. De mix van merken stel ik zo samen dat de diverse collecties perfect matchen.... een ware "snoepjes winkel" voor de echte fashionista! Klik op de merknamen voor meer informatie en tevens een foto-impressie, die aangeeft wat u van de merken in het seizoen Herfst/Winter 2022 kunt verwachten.
Naast de genoemde merken voeren wij nog andere labels waaronder de luxe shawls, riemen en accessoires van GAYNORBONGARD, MALA ALISHA en H.A.N. riemen. U vindt ook de rijke blouses en luxe tops van HERZEN'S en CAMICETTA-Snob. Laat u verrassen door de vele mooie en exclusieve stoffen en haar rijke prints! De exclusieve blouses en elegante tops van het Italiaanse label ROBERT FRIEDMAN en de high-end collectie van het nieuwe modelabel NATAN en PESERICO zijn bijzonder en heel mooi, maar ook elegant én ready to wear! Het Italiaanse label WINDSOR en de prachtige pantalons en rokken van SEDUCTIVE en RAFFAELLO ROSSI zijn altijd top en tonen ook dit seizoen een verrassende en luxe collectie. Het Belgische Label GIGUE gaat u, zeker en vast, verrassen! Het totaalbeeld van de snoepjescollectie door bySylvia is wederom heel vernieuwend en past sluitend in het heden en exclusieve modebeeld. Het label ANNE CLAIRE en REPEAT bieden samen een optimale mix in luxe knitwear. 
De exclusieve sieraden en accessoires zijn vertegenwoordigd door JEWELS van MARTHJE, een wisselende en rijke collectie oorbellen en luxe kettingen waarvan elk stuk uniek is. Onze koningin Maxima is er nog steeds fan van!
Klik op de diverse merken voor meer informatie van het betreffende label vindt u tevens een collage van haar actuele campagne foto"s, welke u een impressie geven van het internationale modebeeld en de actuele collectie!

TRENDS and STYLES Herfst/Winter 2022.

Graag wil ik u, middels mijn preview, informeren wat de internationale modewereld in petto heeft. De diverse campagne foto’s van onze LABELS zullen deze trends absoluut bevestigen!
De start van een nieuw Fashion seizoen, met weer hele mooie items en spannende collecties.

De materialen dit najaar en winter tonen veel exclusieve breisels, denim en ultra luxe stoffen met gladde texturen. Daarnaast worden er echo’s uit de jaren 70 aan toegevoegd waaronder; katoenfluweel, Corduroy en leer. De kleuren zijn stijlvol monochroom, waarbij verschillende items van dezelfde kleur in verschillende tinten worden gecombineerd. Geruite prints in alle variaties zijn op haar hoogtepunt. Op de catwalk omarmt het seizoen een modebeeld met een brede selectie aan donkere en neutrale tinten. De mysterieuze elegantie van zwart/night-blue en het neutrale grijs worden gecombineerd met frisse en luxe kleuren zoals fuchsia, Orange en kobaltblauw. De internationale catwalk showt veel beige- en bruinige tonen, alsook terracotta achtige tinten; dè high-end pantones in opmars! Genderloze modepakken zijn onmiskenbaar HOT, heel stijlvol met een dubbele rij knopen, oversized met mannelijke schouders en stylish in combinatie met een brede riem en luxe pantalon. De fijne blazer natuurlijk ook ideaal in combi met een exclusieve jurk … zorgt voor veel flair. De pantalon, speels gecombineerd, met een witte blouse en coltrui … heel stijlvol! Warme jurken zullen u dit seizoen verrukken in een grote verscheidenheid en diversiteit met vrouwelijke ‘omhullende’ stijlen, vaak in combinatie met ruches en plooien. Vintage en Retro prints zijn TOP en zijn sterk vertegenwoordig op de internationale shows. Blouses en overhemden hebben bij de ontwerpers qua model een beetje vrouwelijkheid gemist en tonen allerlei ruches, manchetten, met hellende en geplooide mouwen. De modellen zijn vaak asymmetrisch en oversized. De gestreepte trui is als mode item helemaal ontploft. Warme en comfortabele knitwear, die smeekt om geaaid te worden, vinden hun weg als luxe breisels waar we niet aan onderuit kunnen. Deze winter worden veel combinaties gecompleteerd met de hoge c.q. lange en slanke laars is een niet meer weg te denken beeld van dit winterse modeseizoen. Gucci blijft verantwoordelijk voor de trends van luxe en opvallende riemen. De evergreens in dit winterseizoen zijn en blijven trenchcoats, leren jasjes, grote sjaals en exclusieve capes, die als (over)jas worden gedragen. Kleding is een mooie en persoonlijke accessoire voor ieders eigen verhaal – welk verhaal heeft u te vertellen…?

Ik wens u veel plezier en inspiratie toe en graag wil ik u vrijblijvend adviseren in uw eigen keuze!