CAMICETTA SNOBWindsorFABIANA FIlIPPIROBERT FRIEDMANH.A.N.Max MaraLuisa CeranoLouis and MiaANNE CLAIRERepeatJOSEPH RIBKOFFSeductiveIbanaRaffaello RossiGigueROSEMUNDEMarthje
Exclusief, casual-chic, mooi én vrouwelijk elegant, heel rijk én toch draagbaar zijn termen die kenmerkend zijn voor de uitgebreide collectie van bySYLVIA - mode en accessoires - te Roermond. De mix van onze merken stel ik zo samen dat de diverse collecties perfect matchen.... een ware 'snoepjes winkel' voor de echte fashionista! Klik op de merknamen voor meer informatie en tevens een foto-impressie, die aangeeft wat u van de merken in het seizoen Spring/Summer 2021 kunt verwachten.
Naast de genoemde merken voeren wij nog andere labels waaronder de luxe shawls en accessoires van MALA ALISHA, MAXMARA en WINDSOR. U vindt ook de rijke blouses en luxe tops van CAMICETTA-Snob en LOUIS&MIA. Laat u verrassen door de vele mooie en exclusieve stoffen en haar rijke prints! De exclusieve sieraden en accessoires worden vertegenwoordigd door MARTHJE, een wisselende en rijke collectie oorbellen en luxe kettingen waarvan elk stuk uniek is. Onze koningin Maxima is er nog steeds fan van!
De exclusieve blouses en elegante tops van het Italiaanse label ROBERT FRIEDMAN en de high-end collectie van het modelabel FABIANA FILIPPI gaan inmiddels hun vierde seizoen in! Het Italiaanse label WINDSOR en de prachtige pantalons en rokken van SEDUCTIVE en RAFFAELLO ROSSI zijn top en worden heel erg goed ontvangen. Het Belgische Label GIGUE gaat u, zeker en vast, opnieuw verrassen! Het totaalbeeld van de collectie door bySylvia is wederom heel vernieuwend en past sluitend in het heden en exclusieve modebeeld.

Klik op de diverse merken voor meer informatie van het betreffende label vindt u tevens een collage van haar actuele campagne foto's, welke u een impressie geven van het internationale modebeeld en de actuele collectie!

TRENDS and STYLES Spring/Summer 2021

Graag wil ik u met mijn preview informeren, wat de internationale modewereld dit seizoen voor ons in petto heeft. De diverse campagne foto’s van onze LABELS zullen e.e.a. absoluut bevestigen!

De focus voor dit modeseizoen lente/zomer 2021 ligt op onze "millenials".
Het idee is om toekomst en verleden te verbinden. Het wil ‘digitale’ trends verbinden met traditionele culturen uit het verleden. Deze boeiende mix komt tot uiting in de gebruikte kleuren en vooral ook in de fantasieën, klassieke motieven en prints die nieuw leven worden ingeblazen door actuele toevoegingen van ambachtelijke en verfijnde vintage esthetiek. In de basis zijn de ontwerpers geïnspireerd door invloeden uit mondiale culturen en geschiedenissen.

We zien hier een aantal bewegingen/trends;

De eerste trend is een mix van moderne vrolijke oceaankleuren à la Los Angeles in combinatie met zonovergoten ietwat stoffige ‘eeuwenoude’ Indiase nuances. Het palet bestaat uit crème- en poederachtige kleuren, met ‘retro gefilterde’ zonnige kleuren zoals verbleekt roze, abrikoosoranje, bleekblauw, zeegroen, combinaties van blauw met groen en bleekgoud.
De Indiase invloeden tonen ons decoratieve designs met een spirituele symboliek in de vorm van Paisleys. Ook golfmotieven uit de mondiale oceanen zorgen voor typische waterachtige prints. Een tweede inspiratiebron dit seizoen is het thema ‘jungle’. Al met al is het een vrij psychedelische mix! We gaan veel groene palmbladeren en ander junglegroen in de prints terugzien. Bloemmotieven horen ook bij deze trend. Deze moderne vintage prints kenmerken zich door grote bloesems toe te passen op contrasterende achtergronden. Deze doordachte kleurcombinaties worden bedekt met motieven en behangachtige prints.
De main-trend is wellicht de meest elegante. Een mix van Britse ruitmotieven, tweed, krijtstrepen en pied-de-poule in combinatie met natuurlijke en neutrale kleuren. De kleurpallet bestaat uit crème, thee, tabac, cacao, camel, koud grijs en onverwacht vuurrood. De materialen zijn organisch en worden verrijkt met schilderachtige canvas effecten. De ton-sur-ton kleuren, met een subtiel vleugje metallic, lurex of kant getuigen van een retro interpretatie van het futurisme. Thema’s rondom milieuvriendelijkheid en duurzaamheid zijn dit seizoen overal terug te vinden. Pasteltinten worden daarmee rustiger. Zachte, gewassen tinten zijn intelligenter, minder chemisch geverfd met een doordachte focus op het milieu. Al met al een boeiend en geraffineerd beeld, doorspekt met natuurlijke, spirituele invloeden.


Ik wens u veel plezier en inspiratie toe en graag wil ik u vrijblijvend adviseren in uw eigen keuze!