Exclusief, casual-chic, mooi én vrouwelijk elegant, heel rijk én toch draagbaar zijn termen die kenmerkend zijn voor de high-end collectie van bySYLVIA - mode en accessoires - te Roermond. De mix en match van de merken, stel ik zo samen dat de diverse collecties perfect samensmelten .... een ware "snoepjes winkel" voor de echte fashionista! Klik op de merknamen voor meer informatie en tevens een foto-impressie, die aangeeft wat u van de merken in het seizoen HERFST/WINTER 2023 kunt verwachten.
Naast de genoemde merken voeren wij nog andere labels waaronder de luxe shawls, riemen en accessoires van NATAN, MALA ALISHA en H.A.N. riemen. U vindt ook de rijke blouses en luxe tops van HERZEN'S. Laat u verrassen door de vele mooie en exclusieve stoffen en haar rijke prints! De exclusieve blouses en elegante tops van het Italiaanse label ROBERT FRIEDMAN en de bijzonder mooie collecties van de labels NATAN en PESERICO zijn top, elegant én ready to wear! Het Italiaanse label WINDSOR en de prachtige pantalons en rokken van SEDUCTIVE en RAFFAELLO ROSSI zijn super en tonen ook dit seizoen een verrassende en luxe collectie, met een geweldige pasvorm. Het Belgische Label GIGUE gaat u, zeker en vast, verrassen! Het totaalbeeld van de snoepjescollectie door bySylvia is wederom heel vernieuwend en past sluitend in het heden en exclusieve modebeeld. Het nieuwe label LE TRICOT PERUGIA, ANNE CLAIRE en REPEAT bieden samen een optimale mix in luxe knitwear. 
De exclusieve sieraden en accessoires zijn vertegenwoordigd door de JEWELS van MARTHJE, een wisselende en rijke collectie oorbellen en luxe kettingen waarvan elk stuk uniek is. Onze koningin Maxima is er nog steeds fan van!
Klik op de diverse merken voor meer informatie van het betreffende label vindt u tevens een collage van haar actuele campagne foto"s, welke u een impressie geven van het internationale modebeeld en de actuele collectie!

TRENDS / STYLES HERFST/WINTER 2023.

Graag wil ik u, middels mijn preview, informeren wat de internationale modewereld in petto heeft. De diverse campagne foto’s van onze LABELS zullen deze trends absoluut bevestigen!
De start van een nieuw Fashion seizoen, met weer hele mooie en spannende collecties...

De internationale fashion weken van het seizoen herfst/winter 2023 zijn voorbij. Het is tijd om de balans te maken wat de damesmode ons weer te bieden heeft in het komende seizoen. Na een verfrissend voorjaar en een zomermode met opvallende materialen en felle kleuren, gaat de aandacht terug naar rust en regelmaat. De kleding toont elegantie en de items zijn subtiel en ingetogen qua uitstraling. We gaan voor draagbaar en zijn alledaags chic. De schouders van de ‘tijdloze blazer’ zijn ietwat proportioneel qua silhouet, maar passen uitstekend in de alledaagse, maar chique look. Terug naar de basis met klassieke en tijdloze stukken. Opvallende kleuren staan in het teken van kracht en het aanmoedigen van expressie. In de basis zien we monochrome en aardse tinten maar ook zwarte en grijze melanges. Variaties van (donker-)blauw, worden gecombineerd met kleurvitamines als contrast; waaronder lila, aubergine, roze, geel, rood en groen. Een elegant en mooi ’sized’ overhemd met een tijdloze jeans als combinatie maakt de magie in je outfit compleet. Dit seizoen neemt de rok letterlijk ‘ruimte’ in. We gaan terug in de tijd, naar de fifties, met de A-lijn ofwel het klokkende silhouet. Combineer dit met een stoer colbert, vest of jasje en je bent weer gelijk terug in 2023.  Chanel combineerde de rokken en jurken met sexy net panty’s als extra stylingsdetail. Ditzelfde geldt ook voor mooie sjaals en luxe poncho’s die je combinatie zullen verrijken. De klassieke wollen mantels zijn helemaal hot deze winter en kun je oneindig combineren. Deze winter gaan we voor exclusieve leer en suède items! Leer als materiaal in een pantalon is heel uitgesproken, maar ook ingetogen, luxe en chic. De tas geeft dit seizoen ‘ruimte’ in diverse grote varianten en zijn bijna architectonische kunstwerken. Het moet echter wel praktisch blijven. De riem krijgt dit seizoen extra aandacht in flinterdunne alsook brede modellen en wordt gebruikt om de jurken en hemden het juiste silhouet te geven. De luxe oorbellen glimmen, worden als statement gebruikt en maken de combi helemaal perfect!

Ik wens u veel plezier en inspiratie toe en graag wil ik u vrijblijvend adviseren in uw eigen keuze!